Fratelli Studios
TRENTEMØLLER LIVE in Fratelli!
7 Sep 19:00

In data de 7 septembrie 2023 va concerta pentru prima data la FRATELLI STUDIOS (Strada Glodeni 1-3) trupa TRENTEMØLLER. Special guest: GOLAN (hybrid).
Biletele pot fi achizitionate de pe trentemoller.emagic.ro, bilete.emagic.ro si in retelele iaBilet si Entertix.

TRENTEMØLLER revine la Bucuresti cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Fratelli Studios (Strada Glodeni 1-3), pe 7 septembrie. In deschidere li se va alatura ca special guest GOLAN (hybrid). Evenimentul, organizat de Emagic si The Fresh, face parte din a treia etapa a turneului Memoria Tour, organizat pentru a promova albumul omonim, lansat in 2022. Trentemøller va urca pe scena alaturi de o trupa live, formata dintr-o selectie de patru muzicieni remarcabili: artista islandeza Disa Jakobs (voce si chitara), care detine exact vocea eterica pe care Trentemøller a cautat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul Memoria; Silas Tinglef (tobe) al carui EP de debut, lansat sub numele 2nd Blood prin label-ul In My Room, a fost produs si mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitara), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; si Jacob Haubjerg (bas), ce lucreaza de multa vreme cu trupele Sleep Party People si Savage Rose, lansand si piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Cu albumul Memoria, Trentemøller ramane fidel temelor sale familiare, cum ar fi lumina si intunericul, nelinistea si seninatatea, frigul patrunzator si caldura reconfortanta, inspirate de elementele antipodale inerente mediului nordic pe care il considera “acasa”.

Biletele pentru evenimentul TRENTEMØLLER LIVE de la Fratelli Studios pot fi achizitionate la categoria unica ACCES GENERAL, de la trentemoller.emagic.ro, bilete.emagic.ro si in retelele iaBilet si Entertix

Next Events