Fratelli Studios
Pink Martini live la Fratelli Studios!
10 Apr 21:30

Va asteptam duminica 10 aprilie 2022, de la ora 21.30 la Fratelli Studios (Strada Glodeni 1-3, langa Pescariu Sports & Spa) din Bucuresti, la un concert live cu Pink Martini.

„Pink Martini este o aventură muzicală în jurul lumii. Dacă Organizația Națiunilor Unite ar avea un band, noi am fi acela.” – Thomas Lauderdale, pianist/fondatorul trupei

După ce în decembrie 2018, Pink Martini, „cea mai mare orchestră mică”, a cântat la București piese cu tematică de iarnă, dar și cântece românești ale Marei Tănase, Events are plăcerea și bucuria de vă invita, în data de 10 aprilie, la Fratelli Studios, la o nouă reprezentație Pink Martini, alături de solista China Forbes, una dintre cele mai îndrăgite voci feminine din lume.

Inspirându-se din muzica tuturor popoarelor și dorind să includă în repertoriu toate genurile – de la pop, până la jazz și muzică clasică, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994. Inițial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase și mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaționale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuințe accesibile, mediu, biblioteci, educație sau parcuri.

Douăzeci și opt de ani mai târziu, cântând în 22 de limbi, Pink Martini sună la fel de bine, proaspăt și puternic, în turneele din întreaga lume, pe scene din săli de operă, săli de concerte, festivaluri de film, muzee și spectacole de modă. În 2014, Pink Martini a fost inclusă atât în binecunoscutul Hollywood Hall of Fame, cât și în Music Hall of Fame din Oregon, orașul în care a luat ființă.

În 2022, Pink Martini se întoarce în România alături de superba solistă China Forbes, cooptată în orchestră în 1995 de Thomas Lauderdale, fostul său coleg de la Harvard, cu care va compune, mai târziu, multe dintre celebrele piese ale formației, inclusiv „Je ne veux pas travailler”.

Biletele pot fi cumpărate de pe www.eventim.ro. Cele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noua dată.

https://www.eventim.ro/ro/bilete/pink-martini-bucuresti-club-fratelli-studios-538837/event.html

Pentru mese VIP, ne puteti contacta la 0722 115 115 sau pe email la office@fratelli.ro

Vă invităm în universul cald și primitor al Pink Martini, pentru a ne pierde, pentru câteva ore, în profunzimea vocii unei soliste unice și pentru a savura bogăția ritmurilor adunate, cu dragoste, din întreaga lume.

Va asteptam la concert!

Next Events