Fratelli Studios
om la lună live la Fratelli Studios!
29 Jun 18:00

Va asteptam miercuri 29 iunie 2022, de la ora 19.00 la Fratelli Studios (Strada Glodeni 1-3, langa Pescariu Sports & Spa) din Bucuresti, la un concert Om la lună care lansează “Echilibru”, cel de-al treilea album de studio din istoria trupei și care apoi pornește într-un turneu de promovare prin țară pentru a-l prezenta publicului. Invitații special pentru acest eveniment de lansare sunt artiștii prieteni Ana Coman și Adam’s Nest.

,Echilibru, conține zece cântece și este compus în toamna anului 2021, în perioada în care membrii trupei au locuit împreună la Soveja, un sat de la poalele Munților Vrancei.

Albumul aduce o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. De pe acest album, trupa a lansat deja primele trei single-uri: La capăt de linie, Spre înălțime și Supranatural.

“Suntem în permanență pe o muchie de cuțit. Cu viețile noastre, cu alegerile noastre, cu fiecare drum nou pe care îl începem. Nimic nu este definitiv și nu putem lua nimic ca și cum ni s-ar cuveni. Între bine și rău, între frică și curaj, între prăpastie și drumul bun, mergem înainte în echilibru. Mergem cu brațele în lateral, când privind în față, când privind în jos. Ne mai împiedicăm, ne lăsăm fără să vrem pe o parte sau alta, ne mai ținem de pereți, ne mai ajutăm unii de alții. Ne dezechilibrăm și ne echilibrăm iar și iar. Mergem pe o sârmă invizibilă, spre visurile noastre – care de multe ori ni se schimbă – pe drumurile noastre, nou deschise sau vechi dintotdeauna, urmăriți de ziua de ieri, cu gândul la cea de mâine. Mereu între două alegeri, mereu între perseverență și renunțare, pas după pas, înaintăm. Și în drumul ăsta lung de-o viață, echilibrul este tot ce avem mai bun.” – Doru Pușcașu, om la lună

Pentru promovarea albumului ,Echilibru’, om la lună va pleca în a doua jumătate a lunii iunie într-un turneu prin țară, cu concerte în nouă orașe – Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Galați, București, Craiova, Timișoara și Oradea, apoi va continua prezentarea lui la festivaluri ca: Electric Castle, Rocanotherworld, Electric Nights Brezoi, Open Camp Vaslui, Festivalul de Film și Istorii Râșnov plus altele ce vor fi anunțate ulterior.

Prețul unui bilet este de 80 lei în presale (20 – 29 mai), 100 lei (30 mai – 28 iunie) și 120 lei în ziua evenimentului.

Link bilete : https://bit.ly/3wBoAxE

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Despre om la lună

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul ,Dans,, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet – ,În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz’ – un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, a avut numeroase concerte în țară și a participat la festivaluri ca Electric Castle, Flight Festival sau Vadoo Fest.

om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La aproape patru ani de la inființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Locatia Fratelli Studios dispune de locuri de parcare cu plata.

Powered by Rock FM!

Va asteptam la concert!

Next Events